Tema: Klovne tema

Beskrivelse: 

Klovne temafesten er en fest for alle, der elsker farver, latter og sjove tricks. Festen skal have et klovneagtigt tema, hvilket betyder, at gæsterne skal opfordres til at komme i klovneagtige kostumer og udstyr. Der kan laves mange muligheder for at have det sjovt, herunder at lave klovnerelaterede aktiviteter og lege, danse og selvfølgelig god musik.

For at skabe den klovneagtige stemning, bør der være klovne-inspirerede dekorationer og farverige balloner overalt i lokalet. Der kan også laves et foto-hjørne, hvor gæsterne kan tage selfies i deres sjove, og måske endda skræmende, kostumer – minder fra en fest er altid godt!

Maden til festen vil typisk have en lys og farverig twist, med en række lækre snacks og desserter, der matcher temaet. Hvis I vil lave en bar, kan I lave forskellige klovne drinks, herunder farverige cocktails og saftige slushies.

Alt i alt vil Klovne temafesten være en fantastisk aften fyldt med farver, musik, dans og latter. Så slip fantasien løs og kom klædt ud som din yndlingsklovn for en nat fuld af sjove oplevelser og minder, du aldrig vil glemme.