Tema: Gangster/mafia tema

Beskrivelse: 

En gangster/mafia-temafest kan være en sjov og spændende måde at tilbringe en aften på, og det er ikke så svært at arrangere.

Dekorationen kan være med tungt mørke farver, som sort, mørkebrun og dyb rød, og man kan pynte med falske pengesedler, tomme whiskeyflasker, cigaretpakker og skilte med slogans som “Gangster Lounge” og “Speakeasy”. Musikken kan også være i stil med 1920’ernes jazz og swing.

Gæsterne kan komme i gangster- eller mafiastil, med klæder som pinstripe jakkesæt, hvide skjorter, flotte hatte, cigarer og våbenattrapper. Man kan også tilbyde en photo booth med rekvisitter, som høretelefoner, cigaretter, fede tørklæder og kasser med falske våben.

Man kan også lave forskellige spil og aktiviteter, som passer til temaet. For eksempel kan man lave en casino aften med poker, blackjack og roulette, eller man kan lave en speakeasy-bar, hvor man kan købe cocktails og drikkevarer i stil med 1920’erne.

Husk at det er vigtigt, at festen forbliver sjov og underholdende for alle, så det er en god ide at lave nogle aktiviteter, som ikke er for intense, og som alle kan deltage i.