Tema: Superhelte/skurke tema

Beskrivelse: 

En temafest med Disney-tema er en fest, hvor gæsterne opfordres til at klæde sig ud som deres yndlings Disney-karakterer eller iføre sig tøj, der repræsenterer forskellige Disney-film og temaer.

Dekorationerne og musikken kan også være inspireret af Disney-universet, og der kan være Disney-relaterede aktiviteter og lege planlagt til festen.

Forslag til Disney temafest:

Dekorationer: Skab en eventyrlig atmosfære ved at dekorere med balloner i form af Disney-karakterer, hænge farverige streamers og dekorere bordene med Mickey Mouse-servietter og tallerkener. Skær figurer fra Disney-film ud af pap og hæng dem op rundt omkring i rummet.

Kostumer: Opfordr gæsterne til at klæde sig ud som deres yndlings Disney-karakterer. Mulighederne er mange, så det kan være sjovt at se, hvordan gæsterne har valgt at klæde sig ud. Der kan også tilbydes en præmie til bedste kostume.

Mad og drikke: Maden kan også være inspireret af Disney-filmene. F.eks. kan man servere “hakuna matata” grillet kylling, spaghetti fra Lady og vagabonden, en “Mad Hatter” te-party med små kager og scones, eller servere frugtskiver i form af Mickey Mouse-hoveder. Man kan også lave drinks inspireret af Disney-film, som f.eks. Frozen Daiquiri inspireret af Frozen-filmen.

Aktiviteter: Man kan arrangere Disney-relaterede aktiviteter og lege til festen. F.eks. kan man lave en Disney-quiz med spørgsmål om karakterer, film og musik. Man kan også spille Disney-sange, og gæsterne skal så gætte hvilken film sangen er fra. Man kan også arrangere en Disney-film-maraton, hvor man ser forskellige Disney-film i løbet af aftenen.