Tema: Mexicansk temafest

Beskrivelse: 

Mexicansk temafest kan være en sjov og livlig affære, fyldt med farverige dekorationer, smagfulde retter, og musik, der får fødderne til at bevæge sig.

For dekorationer kan man hænge papel picado (perforerede papirflag), som typisk er et typisk mexicansk syn ved festlige lejligheder. Man kan også placere blomsterarrangementer i terrakotta krukker, lave en foto-væg med en mexicansk landskab som baggrund, eller dekorere bordene med farverige tæpper og keramik.

Mexicansk mad er kendt for sin righoldige smag og kan inkludere retter som tacos, burritos, enchiladas, guacamole og salsa. Der kan også være en bar med margaritas og andre mexicanske drinks.

Musikken kan være en blanding af traditionel mexicansk folkemusik og moderne latinamerikansk pop og hip hop. Der kan også være en danseperformance, hvor gæsterne kan lære nogle grundlæggende trin i salsa eller mere avancerede dansestile som cumbia eller merenes.

Alt i alt vil en mexicansk temafest være en oplevelse, der fylder sanserne med farver, smag, musik og dans, og som vil bringe en smag af den mexicanske kultur til festen.