Tema: Grease tema

Foto: ALL OVER PRESS

Beskrivelse: 

Tag et skridt tilbage i tiden og genoplev den magiske æra af jukeboxe, bobby socks og rock’n’roll med en Grease temafest. Inspireret af den ikoniske film fra 1978, vil dette tema bringe alle de sjove, farverige og musikalske elementer fra Rydell High direkte til din fest.

Atmosfære og Dekoration:

Lokalitetens indretning bør ose af 50’erne. Overvej en retro diner-opsætning med røde vinylbænke, checket gulv, og en funklende jukebox i hjørnet. Pynt med gamle 45’ere (vinylsingler), brug bannere med filmens logo og hæng scenebilleder fra Grease op. Har du plads, kan en “bil-bio” hjørne med en projektor vise filmklip eller hele filmen.

Påklædning:

Gæsterne kan komme som deres favoritkarakterer fra filmen: Sandy i hendes skolepigeoutfit eller læderjakkelook, Danny med hans fedtede hår og T-Bird jakke, eller måske som en af Pink Ladies med de karakteristiske pink jakker. Husk hårbøjler, høje hæle og selvfølgelig den uundværlige kam til at rette frisuren.

Mad og Drikke:

Tænk amerikansk diner! Server cheeseburgers, milkshakes, fries og root beer. For at pifte det op kan du lave “Greased Lightning” cocktails, en blanding der giver dine gæster en smag af 50’erne.

Aktiviteter:

Hold en dansekonkurrence til lyden af rock’n’roll og naturligvis sange fra “Grease” soundtracket. Du kan også organisere en karaoke-session, hvor gæsterne kan synge deres yndlingsnumre fra filmen.

Afslutning:

En Grease temafest er den perfekte mulighed for at genoplive den ubekymrede tid fra 50’erne, hvor rock’n’roll regerede, og ungdomskærligheden blomstrede. Det er en aften fyldt med sang, dans og nostalgi, som gæsterne vil huske længe efter de sidste toner fra jukeboxen er klinget ud.